Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren kan eenvoudig via ons retourformulier. Lees eerst zorgvuldig de onderstaande voorwaarden en mogelijkheden.

Ga naar retourformulier

Retouropties
Voor het retourneren van je bestelling bieden wij meerdere opties. Deze kun je vervolgens selecteren in het retourformulier. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling: 

 • Kosteloos door ons op te laten halen
 • Zelf naar onze vestiging te brengen
 • Op eigen kosten terug te sturen (De kosten hiervan zijn variabel, afhankelijk van de afmeting/gewicht van de pakketten en de door jouw gekozen transporteur)

Indien je jouw bestelling zelf naar onze vestiging wil brengen, of deze op eigen kosten wil retourneren, kan dat naar het onderstaande adres:
Laagsteprijsgarantie.com
Wisent 7
5236PX 's-Hertogenbosch

Producten retourneren?
Je mag tot 6 maanden na ontvangst van de producten laten weten dat je van de koop af wenst te zien. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als jij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je kan het modelformulier voor herroeping gebruiken om aan te geven dat je van de koop afziet, maar je bent hiertoe niet verplicht. Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw herroepingsmededeling, zullen wij het aankoopbedrag naar je terug storten. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de betaling hebt gedaan. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Houd hierbij wel rekening dat de producten ongebruikt dienen te zijn. Ongebruikt wil zeggen dat deze geen gebruikerssporen heeft. Je mag de doos uiteraard wel openen om te bekijken of de producten voldoen aan je verwachtingen en om te controleren of alles compleet is. Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben jij verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van de terugbetaling in rekening gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Hoe maak ik mijn bestelling klaar voor retour?
Zorg ervoor dat jouw bestelling gedemonteerd en verpakt klaar staat op de begane grond voor onze transporteur! Heb je de originele verpakking niet meer? Dan ben jij zelf verantwoordelijk voor het regelen van verpakkingsmateriaal, een niet verpakte bestelling zal niet retour genomen worden door onze transporteur. Stuur jij je bestelling niet juist, of niet verpakt retour? Dan zal er een waardevermindering ingehouden worden van jouw terugbetaling.


  • Related Articles

  • Hoe kan ik mijn bestelling via jullie webshop betalen?

   Hoe kan ik mijn bestelling via jullie webshop betalen? In onze webshop kun je voor verschillende betaalmethodes kiezen, deze verschillen per land: Betaal later / Betaal in 3 delen zonder rente / Betaal nu. Wanneer je wil bestellen met Klarna, kies ...
  • Hoe kan ik bestellen?

   Hoe kan ik een bestelling plaatsen? Leuk dat je bij ons wilt bestellen! Deze bestelling kun je plaatsen via onze website, dit kan door het product in je winkelwagen te plaatsen en op de bestelknop te drukken. Je komt dan in het bestelproces terecht, ...
  • Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

   Hoe snel ontvang ik mijn bestelling en waar kan ik deze volgen? Bij het plaatsen van een bestelling, sturen wij je bestelling diezelfde dag of de eerstvolgende werkdag op. Dit is afhankelijk van drie belangrijke dingen: Het moment waarop je ...
  • Waar kan ik mijn bestelling laten leveren?

   Waar kan ik mijn bestelling laten leveren? Jouw bestelling kan op ieder gewenst adres in Nederland of België geleverd worden. Dit kan dus bijvoorbeeld jouw huisadres zijn, maar ook het adres van familie, vrienden of bijvoorbeeld je werk! Het ...
  • Hoe kan ik iets ruilen?

   Hoe kan ik iets ruilen? Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de bestelling niet naar wens is. Misschien twijfelde je al tussen twee kleuren, verschillende afmetingen of verschillende kwaliteiten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wel het ...