Wanneer mag ik de Track en Trace code verwachten vanuit de transporteur?

Wanneer mag ik de Track en Trace code verwachten vanuit de transporteur?

Wanneer mag ik de Track en Trace code verwachten vanuit de transporteur?
Dit verschilt per transporteur, daar sommige transporteurs de Track en Trace code pas actief maken zodra de bestelling aangemeld is, andere transporteurs zodra het pakket een scan heeft gehad en weer andere transporteurs zodra de zending in uitlevering ligt. 

DPD.
DPD stuurt op de dag van levering tussen 10:00 en 11:00 uur ’s ochtends een Track en Trace code waarmee jij meteen met het pakketlabelnummer een tijdvak van één uur kan achterhalen waarin de chauffeur bij jou verwacht langs te komen.  

Dynalogic.
Dynalogic stuurt zodra wij jouw zending hebben aangemeld, direct een bevestiging. Deze bevestiging is standaard, hierin zie je automatisch de eerst volgende dag staan en een tijdvak van 08:00 tot 22:00 uur. Ook wordt op de dag van levering het tijdvak verkleind naar een venster van circa vier uur, zodat je natuurlijk niet de hele dag thuis hoeft te zijn voor de chauffeur!

Eigen transportdienst.
Sommige producten worden bezorgd met onze eigen transportdienst. Wij streven er dan naar om jouw bestelling zo snel als mogelijk te leveren maar kiezen ervoor om de routes wel zo milieuvriendelijk mogelijk in te plannen. Je ontvangt de dag voordat jouw bestelling verzonden wordt, een SMS vanuit onze klantenservice met daarin een tijdsindicatie.

JKS Transport.
JKS voorziet jou in de avond voor levering, uiterlijk op de ochtend van levering van een Track en Trace code waarmee jij het tijdstip van levering kan achterhalen! 

JOnTime.
OnTime voorziet jou in de avond voor levering, uiterlijk op de ochtend van levering van een Track en Trace code waarmee jij het tijdstip van levering kan achterhalen! 

Kan ik (tegen betaling) een tijdvak kiezen wat mij goed uitkomt?
Helaas is dit niet mogelijk via onze website, bij sommige transporteurs wordt deze optie wel aangeboden waardoor dit dan volledig jouw eigen keuze is. De transporteurs rijden namelijk niet alleen voor ons bedrijf maar ook voor andere bedrijven. Hierdoor kunnen zij niet altijd rekening houden met wensen/voorkeuren, om te voorkomen dat de routes niet gunstig gepland kunnen worden. Omdat wij willen dat onze transporteurs milieubewust zijn, bieden wij deze optie dan ook niet aan.

Waarom werkt mijn Track en Trace code niet?
Wat vervelend dat jouw Track en Trace code niet werkt. Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je vanuit ons een verzendbericht tezamen met een Track en Trace code.

DPD
Wanneer jouw bestelling wordt verzonden met DPD zal de Track en Trace code niet meteen werken. Deze zal laat in de avond of in de ochtend pas werkend zijn.

Dynalogic

Wanneer jouw bestelling wordt verzonden met Dynalogic zal de Track en Trace code wel werkend zijn maar ontvang je in de ochtend pas een tijdvak waarin de chauffeur bij jou langs zal komen om je bestelling af te leveren.


  • Related Articles

  • Wat betekent de status van mijn Track en Trace code?

   Wat betekent de status van mijn Track en Trace code? Track en Trace codes kunnen verschillende statussen hebben, waarvan een aantal vrij breed kunnen zijn. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje: Adres niet bereikbaar/bedrijf gesloten. Deze status ...
  • Ik ontvang meerdere Track en Trace codes, wat nu?

   Ik ontvang meerdere Track en Trace codes, hoe kan dit? Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment, wat helaas niet met één transporteur mee kan. Hierdoor kan het zijn dat jouw bestelling niet met één, maar met meerdere transporteurs naar jou ...
  • Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

   Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling? Een terugbetaling verloopt op verschillende manieren, waardoor er niet één standaard verwerktijd gehanteerd wordt. Het is namelijk afhankelijk van het punt waar jouw bestelling zich bevindt, hoe lang de ...
  • Hoe lang mag ik mijn producten retour sturen?

   Hoe lang mag ik mijn producten retour sturen? Je mag tot 6 maanden na ontvangst van je bestelling, je bestelling retour sturen. Je hebt namelijk 6 maanden bedenktijd, in deze bedenktermijn mag jij het product hanteren en inspecteren zoals jij dit in ...
  • Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

   Hoe snel ontvang ik mijn bestelling en waar kan ik deze volgen? Bij het plaatsen van een bestelling, sturen wij je bestelling diezelfde dag of de eerstvolgende werkdag op. Dit is afhankelijk van drie belangrijke dingen: Het moment waarop je ...